Dirigentene våre

Hovedkorpset: Jos Heutmekers

Velkommen til Jos Heutmekers.

Det er en glede for oss å informere dere alle at vi har engasjert ny hovedkorpsdirigent og musikalsk leder fra høsten 2021.
Jos er opprinnelig fra Nederland. Han har en bred musikkutdanning både fra Nederland og Norge. Han er utdannet saksofonist og dirigent, og han har lang erfaring med å lede korps, orkestre og storband.

Jos komponerer og arrangerer stykker innenfor både jazz og klassisk musikk. Han har arrangert musikk blant annet for Det Norske Blåseensemble og Kringkastingsorkesteret.

Vi gleder oss til musikalske reisen videre med Jos.

Epost: dirigent@ssskorps.no

Rekruttkorpset: Andreas Haavik

Mer informasjon kommer.

Epost: haavik_andreas@hotmail.com

Aspirantkorpset: Natalia Samborska

Natalia Samborska

Jeg er utdannet klarinettist, og har også studert dirigentur og saksofon i mange år. Jeg har fullført min Masterstudie på Musikkakademi i Wroclaw, Polen og på Conservatoire i Paris.
Min erfaring består av konsertvirksomhet som frilansmusiker, musikkpedagog og dirigent.
Jeg flyttet til Norge i fjor. Jeg bor i Ås sammen med familie. Det var naturlig for meg å flytte hit fordi jeg har vært interessert i norsk kultur i flere år.

Jeg har nylig jobbet som dirigent, klarinett- og saksofonlærer i kulturskoler i Nittedal, Gjerdrum og Oslo. Jeg har vært dirigent i junior- og rektuttkorps.
Jeg har også jobbet med programmet ,Lær å spille på en måned`, hvor små barn får en mulighet til å utvikle sine musikalske talenter.

Nå jobber jeg som treblåslærer i Gjerdrum og Hurum Kulturskolene og i Bøler skolekorps, som en instruktør.

Jeg legger vekt på naturlig utvikling på alle delene i læringsprosessen. Jeg prøver alltid å gjore det morsomt for barna når de skal lære å spille, for å vekke musikkinteressen deres.
Jeg elsker til å jobbe med barn, og jeg trives i Strømmen og Skjetten skolekorps veldig;)

Epost: dirigentAK@ssskorps.no