Dirigentene våre


Ivar Hellesnes (hovedkorps)

Ivar profilbilde NMH komponering 2013

Ivar Hellesnes (født 1985)

Ivar Hellesnes vokste opp i Skedsmo og startet livet med musikk i Skedsmo Skolekorps. Deretter fortsatte han på musikklinjen ved Lillestrøm VGS, Hans Majestet Kongens Garde Musikktropp og Toneheim Folkehøgskole før han startet på høyere utdanning. Han tok bachelor i klassisk utøvende trombone ved Universitet i Stavanger under Leif Veum Larsen og PK Svensen og viderutdanning i direksjon under Morten Wensberg. Ivar fortsatte studiene i Oslo ved Norges Musikkhøgskole og tok to års videreutdanning i direksjon, med Per Sigmund Torp og Cathrine Winnes, og komposisjon med Olav Anton Thommessen, Kjell Habbestad og Asbjørn Schaathun.

Epost: dirigent@ssskorps.no

Andreas Haavik (rekruttkorps)

 

Kommer tekst.

Epost: haavik_andreas@hotmail.com

Rune Holmen (Vikar aspirantkorps frem til sommer 2018)

Epost: RuneM@skedsmo.kommune.no

 

Natalia Samborska (aspirantkorps – i permisjon til høst 2018)

Natalia Samborska

Jeg er utdannet klarinettist, og har også studert dirigentur og saksofon i mange år. Jeg har fullført min Masterstudie på Musikkakademi i Wroclaw, Polen og på Conservatoire i Paris.
Min erfaring består av konsertvirksomhet som frilansmusiker, musikkpedagog og dirigent.
Jeg flyttet til Norge i fjor. Jeg bor i Ås sammen med familie. Det var naturlig for meg å flytte hit fordi jeg har vært interessert i norsk kultur i flere år.

Jeg har nylig jobbet som dirigent, klarinett- og saksofonlærer i kulturskoler i Nittedal, Gjerdrum og Oslo. Jeg har vært dirigent i junior- og rektuttkorps.
Jeg har også jobbet med programmet ,Lær å spille på en måned`, hvor små barn får en mulighet til å utvikle sine musikalske talenter.

Nå jobber jeg som treblåslærer i Gjerdrum og Hurum Kulturskolene og i Bøler skolekorps, som en instruktør.

Jeg legger vekt på naturlig utvikling på alle delene i læringsprosessen. Jeg prøver alltid å gjore det morsomt for barna når de skal lære å spille, for å vekke musikkinteressen deres.
Jeg elsker til å jobbe med barn, og jeg trives i Strømmen og Skjetten skolekorps veldig;)

Epost: dirigentAK@ssskorps.no